Në orët e mbrëmjes ka filluar një rrëbesh shiu i përcjellur edhe me breshër.

Në orët e mbrëmjes ka filluar një rrëbesh shiu i përcjellur edhe me breshër.

Ky shi dhe breshër ka përfshirë pothuaj tërë territorin e komunës sonë.