Dyshohet për keqpërdorime, shtyhet ekzekutimi i pagesave nga Pako Emergjente

dyshohet-per-keqperdorime,-shtyhet-ekzekutimi-i-pagesave-nga-pako-emergjente

Ekzekutimi i pagesave prej 170 euro nga Pako Emergjente Fiskale, për muajin prill do të shtyhet për shkak të rritjes së numrit të atyre që kanë aplikuar. Zëvendësministri i Financave dhe Transfereve, Ilir Aliu, në një intervistë për Rahovec Newse tha se numri i parashikuar prej 120 mijë punëtorëve që do të mbesin pa paga, është rritur në 170 mijë. Ai tha se komisioni i ATK-së është duke…

Source