​Këshilltari i Kurtit thotë se ka pasur ish-ministra që janë endur në korridore të Kushtetueses

​keshilltari-i-kurtit-thote-se-ka-pasur-ish-ministra-qe-jane-endur-ne-korridore-te-kushtetueses

Ai në emisionin Debat Plus gjithashtu nuk ka dashur të tregojë se për cilët ish-ministra bëhet fjalë.

“Bëhet fjalë për një rast, gjatë shqyrtimit të të cilit nuk kam punuar në gjykatë, por nuk dua të jap më shumë informacione për shkak të keqkuptimit në këto situata”, tha ai duke shtuar se do të vijë dita dhe do t’i shpalosin të gjithë emrat.