Gjermania gjen zgjidhje tjera në vend të maskave mbrojtëse (VIDEO)

gjermania-gjen-zgjidhje-tjera-ne-vend-te-maskave-mbrojtese-(video)

Të shumtë janë njerëzit që shqetësohen nga maskat sepse mund të ndjehen të asfiksuar.

Në këtë situatë, kompania ‘Plastique Fantastique’ ka patentuar një alternative revolucionare të quajtur ‘iSphere’ për të shmangur infeksionet me rehati më të madhe.

A mund ta imagjinoni të ktheheni në ‘normale të re’ pas pandemisë COVID-19 me kokë plotësisht të izoluar dhe të mbrojtur nga grimcat e virusit me një sferë plastike në stilin e një zhytësi ose një astronauti? A do të jetonit në një flluskë për të qenë më të sigurt dhe më të rehatshëm?

Nuk janë të paktë ata që i konsiderojnë maskat si mjaft të bezdisshme ndaj 2 shpikës gjermanë nga Berlini kanë gjetur një mënyrë origjinale për t’i zëvendësuar.

E kanë quajtur “iSphere” e krijuar me PVC një mbrojtëse ku mund të futësh vetëm kokën. Autorët janë Marco Canevacci dhe Yena Young, themelues të “Plastique Fantastique”.

The post Gjermania gjen zgjidhje tjera në vend të maskave mbrojtëse (VIDEO) appeared first on Rahovec News.