Lajçak dhe Kurti flasin për dialogun dhe liberalizimin e vizave

lajcak-dhe-kurti-flasin-per-dialogun-dhe-liberalizimin-e-vizave

Gjatë kësaj bisede ata diskutuan për shumë çështje në mesin e tyre, luftimin e pandemisë COVID-19, situatën aktuale politike, rifillimin e dialogut si dhe çështjen e liberalizimit të vizave.

“Një bisedë shumë e mirë telefonike me kryeministrin në detyrë Albin Kurti. Temat e diskutuara: progresi i bërë në parandalimin e përhapjes së COVID-19, situata aktuale politike dhe zhvillimet e mundshme, pritjet për rifillimin e dialogut me perspektivën evropiane dhe nevoja për liberalizimin e vizave”, ka shkruar Lajçak në Twitter.

Lajçak biseda të tilla ka zhvilluar javë më parë edhe me kryetaren e Kuvendit, Vjosa Osmani dhe kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa.