Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje

kryesia-e-kuvendit-sot-mban-mbledhje

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot mban mbledhje, ndërsa pas mbledhjes kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani do të mbajë konferencë për media.

Mbledhja e Kryesisë fillon në ora 11:00 dhe në rend dite janë tri pika.

Në njoftim thuhet se për shkak të pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, në këtë mbledhje nuk do të ketë prezencë të mediave.

Pas mbledhjes, kryetarja e Kuvendit, Osmani, do të mbajë konferencë për media.

Pikat e rendit të ditës:

Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

TĂ« ndryshme. /Rahovecnews.net/