Kjo është vetura e blinduar më e shpejtë në botë – Audi RS7 Sportback

kjo-eshte-vetura-e-blinduar-me-e-shpejte-ne-bote-–-audi-rs7-sportback

Audi RS7 njihet për dizajnin e saj të veçantë, performancën sportive dhe luksin që e ofron. Nuk ju mjaftojnë këto? Një kompani e ka veshur këtë veturë edhe me shtresën anti-plumb. Kompania “AddArmor” ka arritur që veturën e njohur sportive ta bëjë rezistente ndaj plumbave për të ofruar siguri maksimale për pasagjerët. Sidoqoftë, për këtë […]

The post Kjo është vetura e blinduar më e shpejtë në botë – Audi RS7 Sportback appeared first on Rahovecnews.