Gjermania, Zvicra dhe Austria, shtetet më të sigurta në Evropë kundër Covid-19

gjermania,-zvicra-dhe-austria,-shtetet-me-te-sigurta-ne-evrope-kunder-covid-19

Sipas një studimi të fundit, Gjermania është renditur shteti i parë në Evropë si vendi më i sigurt, ndërkohë sa u përket shteteve të botës, Gjermania renditet e dyta në listën e “Deep Knowledge Group”, shkruan albinfo.ch përcjell 04 Online.

Nga ana tjetër, Zvicra është renditur e dyta, si shteti më i sigurt në Evropë kundër koronavirusit, ndërsa sa u përket shteteve të botës, ky shtet renditet në vendin e 11-të.

Nërkohë edhe Austria është një nga shtetet më të sigurta në Evropë, që sipas “Deep Knowledge Group, ky shtet është rënditur e treta, si vendi më e sigurt në Evropë dhe si vendi i 12-të nga të gjitha shtetet e botës.

Lajmi është bërë i ditur nga një studimi “Deep Knowledge Group” studim ky që është bazuar në shumë kritere, si efektiviteti i trajtimeve të administruara apo masat e ndërmarra nga qeveritë.

Nga ana tjetër, këto tri shtete konsiderohen edhe si nga vendetet më të mira për t’u rikthyer nga pandemia e koronavirusit. Po ashtu, studimi zbuloi se Gjermania, Zvicra dhe Austria janë në një pozitë të fortë të tërhiqen nga kriza, pavarësisht të prekurve mbi baza për banor.

The post Gjermania, Zvicra dhe Austria, shtetet më të sigurta në Evropë kundër Covid-19 appeared first on Rahovec News.