5 pengesat më të mëdha drejt suksesit

5-pengesat-me-te-medha-drejt-suksesit

Askush nuk bën plane për të dështuar, por shumë shpesh njerëzit lejojnë që pengesat të dalin në rrugën e tyre të suksesit. Askush nuk bën plane për të dështuar, por shumë shpesh njerëzit lejojnë që pengesat të dalin në rrugën e tyre të suksesit. Unë takoj me mijëra njerëz në konferenca dhe në zona të hokejit të cilët kanë një ëndërr që të bëhen të suksesshëm. Ata fillojnë të shkojnë drejt qëllimit…

Source