Rreth 300 milionë € mallra në vitin 2019 shkëmbyen Kosova e Shqipëria, Minxhozi thotë se ka pengesa burokratike

rreth-300-milione-e-mallra-ne-vitin-2019-shkembyen-kosova-e-shqiperia,-minxhozi-thote-se-ka-pengesa-burokratike

Marrëveshjet e nënshkruara ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë vlerësohet se kanë shërbyer në forcimin e marrëdhënieve e sidomos në fushën e ekonomisë. Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minoxhzi, në një intervistë për Rahovec Newse tha se në vitin 2019 dy vendet kanë shkëmbyer rreth 300 milionë euro mallra. Minxhozi e vlerësoi si hap përpara, por deklaroi ai se ende ekzistojnë pengesa…

Source