Kur duhet t’i thuash “jo” kompanisë

kur-duhet-t’i-thuash-“jo”-kompanise

Sa herë keni thënë “po” edhe atëherë kur nuk donit? Dhe sa herë kjo ka sjellë më shumë probleme se zgjidhje? Të thënët gjithnjë “po” shpesh sjell më shumë dizavantazhe se përfitime, veçanërisht në fushën profesionale. Ka shumë arsye që na pengojnë t’i themi “jo” diçkaje apo dikujt. Nëse i thoni “jo” drejtuesit mund të gjykoheni negativisht nga ai dhe nga kolegët. Por, a mund të mësohet se si të…

Source