Depërtohet nga Kosova një shtetas i Shqipërisë

depertohet-nga-kosova-nje-shtetas-i-shqiperise

Polica e Kosovës në Vërmicë ka ndaluar një person shtetas i Shqipërisë i cili kishte kaluar ilegalisht kufirin nga Shqipëria në Kosovë.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit kujdestar, rasti iniciohet në procedurë të rregullt , ndërsa i dyshuari është depërtuar për në Shqipëri.

“Patrulla policore kishte ndaluar personin mashkull shqiptar shtetas i Shqipërisë i cili kishte kaluar ilegalisht kufirin nga Shqipëria në Kosovë. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit kujdestar, rasti iniciohet në procedurë të rregullt , ndërsa i dyshuari depërtohet për në Shqipëri”, thuhet në njoftimin e policisë