Vushtrria Guide, platforma digjitale e promovimit të fshatrave të Vushtrrisë

vushtrria-guide,-platforma-digjitale-e-promovimit-te-fshatrave-te-vushtrrise

Këtë muaj shtë lansuar platforma digjitale e krijuar nga kompania “Light Films” e drejtuar nga Berat Mernica. Projekti ka për qëllim promovimin e qytetit të Vushtrrisë, e në veçanti të fshatrave të këtij qyteti. Projekti nisi të realizohet në ditët e para të pandemisë Covid-19. “Vushtrria Guide” është një guide digjitale e cila funksionon përmes materialeve të filmuara dhe…

Source