Këshilltari i Thaçit: Kurtit i është bërë obsesion presidenti, po e sheh si “përmbarues”

keshilltari-i-thacit:-kurtit-i-eshte-bere-obsesion-presidenti,-po-e-sheh-si-“permbarues”

Behramaj me anë të një postimi në Facebook, ka thënë se president i është bërë “obsesion” Kurtit, shkruan Rahovecnews.net.

Sipas tij, në këtë kontekst, Kurti e sheh Thaçin si “përmbarues”.

Postimi i plotë:

Në përpjekje për t’ia minimizuar kompetencat, Kurti po thotë që presidenti është “noter shtetëror”. Por, meqë i është bërë obsesion dhe po i kacavirret kudo, realisht si “përmbarues” e sheh më shumë!