Gjigantët botërorë të shitjeve detyrohen ta likuidojnë mallin, pritet zbritje e madhe

gjigantet-boterore-te-shitjeve-detyrohen-ta-likuidojne-mallin,-pritet-zbritje-e-madhe

Kompania “Marks & Spencer” e ka nisur atë që po cilësohet si “shitja e shekullit” pasi masat e izolimit e bllokuan tërë sezonin për shitësit me pakicë të veshmbathjeve. Analistët e shitjeve me pakicë besojnë se në shitje likuiduese tashmë mund të dalë malli me vlerë të rreth 15 miliardë funteve dhe se gjatë këtij viti do të ketë shitje të mëdha pasi dyqanet u detyruan të mbyllen sapo ishin…

Source