Ajo hoqi dorë nga këto 2 zakone dhe humbi 80 kg. Ja ndryshimi i saj i befasues pas 1 viti, e gjithçka e bëri në shtëpi

ajo-hoqi-dore-nga-keto-2-zakone-dhe-humbi-80-kg.-ja-ndryshimi-i-saj-i-befasues-pas-1-viti,-e-gjithcka-e-beri-ne-shtepi

Vetëm një vit e gjysmë më parë, jeta e Jessica Benitez ishte krejtësisht e ndryshme nga ajo e sotme.

Çdo ditë hante ushqim fast food dhe kalonte orë shtrirë në shtrat duke shikuar televizor.

“Gjithçka që bëja ishte të haja, të shkoja në punë dhe të shikoja seriale televizive”, thotë Jessica.

Në moshën 19-vjeçare peshonte 145 kilogramë. Ishte atëherë kur ajo vendosi të bënte ndryshime rrënjësore në jetën e saj.

Obe ziteti nuk është vetëm një pro blem i pamjes së jashtme, çfarë me të vërtetë është në rre zik është shëndeti i atij që vu an prej tij.

Jessica e dinte se nëse donte të humbte peshën ajo do të duhej të bënte ndryshime rrënjësore në jetën e saj.

Gjëja e parë që bëri ishte të harronte ushqimin fast food.

Pas kësaj, ajo u la rgua fjalë për fjalë nga divani dhe nga serialet televizive dhe filloi të kërkonte video në internet për t’u stërvitur.

Në fillim të vitit 2016 ajo filloi të stërvitej vetëm në shtëpi, sepse ajo kishte fr ikë, tu rp dhe shm angte ndjekjen e palestrave.

Megjithatë, sot palestra është bërë një nga vendet e saj të preferuara dhe kur ajo shkon atje ndjen shumë lumturi dhe gëzim.

Ajo stërvitet çdo ditë për rreth dy orë dhe ndryshimet në shëndetin dhe trupin e saj mund të shihen.

Në profilin e saj në rrjetet sociale, vajza ka dokumentuar udhëtimin e saj të pabesueshme.

“Emri im është Jessica dhe unë jam 21 vjeçe, unë jam 162 centimetra e gjatë dhe unë kam humbur 80 kg duke ndryshuar zakonet e mia të të ngrënit dhe duke u ushtruar.

Kur fillova, unë peshoja 145 kilogramë dhe tani peshoj mes 60 dhe 70 kilogram”, shkroi ajo në rrjetet sociale.

“Askush nuk besonte se mund të shkoj aty ku jam sot.

Isha e tre mbur, por tani besimi im është shumë më i fo rtë dhe kam shumë energji”, shton ajo.

Kjo vajzë e re shpreson të jetë një frymëzim për shumë njerëz që nuk dinë të dalin nga rrethi vicioz i zakoneve të k ëqíja dhe për ata që kanë fr ikë nga stërvitja fizike.

Çfarë mendoni për ndryshimin e kësaj vajze të bukur?

The post Ajo hoqi dorë nga këto 2 zakone dhe humbi 80 kg. Ja ndryshimi i saj i befasues pas 1 viti, e gjithçka e bëri në shtëpi appeared first on Rahovec News.