Si t’iu përgjigjeni pyetjeve “kurth”?

si-t’iu-pergjigjeni-pyetjeve-“kurth”?

Pyetjet “kurth” gjatë një interviste pune përfshijnë ato që lidhen me moshën, sa fëmijë keni dhe sa vjeç janë apo statusin civil, besimin fetar, pikëpamjet politike, pyetje për bashkëshortin, sëmundje, paaftësi, organizatat në të cilat bëni pjesë- vetëm nëse ato nuk kanë lidhje të drejtpërdrejtë me performancën tuaj në punë. Përgjigja më e mirë: Së pari, mund të vlerësosh të drejtën…

Source