PDK do të respektojë çfarëdo vendimi të Kushtetuesës

pdk-do-te-respektoje-cfaredo-vendimi-te-kushtetueses

Ish ministri i jashtëm Enver Hoxhaj, në intervistë për emisionin tv21, thotë se PDK do të respektojë çfarëdo vendimi të Gjykatës Kushtetuese për mandatarin e ri dhe se kjo qeveri nuk mund të rri dhunshëm në pushtet.

Hoxhaj  i përgjigjet edhe zërave për një bashkëpunim të mundshëm me Lëvizjen Vetëvendosje. Thotë se aktualisht nuk ka bashkëpunim, por nuk e përjashton mundësinë që dy parti konfrontuese mund të plotësojnë njëra tjetrën.