Mehmeti: Mosardhja e bashkatdhetarëve, goditje për ekonominë e Kosovës

mehmeti:-mosardhja-e-bashkatdhetareve,-goditje-per-ekonomine-e-kosoves

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti ka thënë se do të goditemi nga pandemia si rezultat i mos ardhjes së bashkatdhetarëve tanë, ku brenda vitit shpenzojnë mbi 1 milard. Megjithatë, ai shpreson se koha e pandemisë do të kaloi dhe bashkatdhetarët tonë do të kenë mundësi të vinë në Kosovë dhe të kontribuojnë për familjen dhe vendin e tyre. Mehmeti ka thënë se sektori i sigurimeve…

Source