Hoxhaj për deklaratën e Besnik Bislimit rreth papunësisë: Nuk besova se një gjë të tillë do ta thoshte dikush në Kosovë

hoxhaj-per-deklaraten-e-besnik-bislimit-rreth-papunesise:-nuk-besova-se-nje-gje-te-tille-do-ta-thoshte-dikush-ne-kosove

Hoxhaj thotë se kishte menduar mos është lajm i rremë.

‘’Nuk besoja se në deklaratë të tillë do ta bënte dikush në Kosovë. Mendova që është fake neës, e ka bërë dikush në facebook’’, ka thënë Hoxhaj sonte në rtv21

Hoxhaj ka kritikuar edhe pakon emergjente të Qeverisë Kurti për situatën me pandeminë.

‘’Kjo qeveri  nuk ka bërë asgjë të madhe serioze që ta ballafaqojë COVID19 dhe pakon emergjente për këtë situatë’