Selman El-Aude flet në telefon me vajzën e tij

selman-el-aude-flet-ne-telefon-me-vajzen-e-tij

Dijetari i njohur Selman el Aude i cili mbahet i arrestuar në izolim prej 2017, ka folur me vajzën e tij nëpërmjet telefonit ku dhe i ka qetësuar familjen e tij në lidhje me shëndetin dhe gjendjen e tij, transmeton Kosova Post.

Gada, vajza e tij publikoi një thirrje të regjistruar me babanë e saj nga brenda burgut.

Shejh Al-Awda tha në bisedën e tij me vajzën e tij, se shëndeti i tij është i mirë, duke vijuar: “Jam Mirë, lavdërimi i qoftë Zotit, më mungoni ju”.

Kur e pyetën vajzën e tij për gjendjen e tij, se si i ishte dukur nga zëri gjatë bisedës  ajo tha shtoi se perseriste shpesh “Unë jam i lumtur shumë. Oh Zot, faleminderit” dhe e përsëriste shpesh këtë.

Sipas djalit të tij, Abdullahut, babai i tij mbahet i vetmuar ne qeli që nga arrestimi i tij në shtator 2017.

Gjykata e specializuar penale shtyu disa herë aktvendimin mbi Sheik Al-Awda, pasi aktaktakuza e përbërë nga dhjetëra akuza është e vështirë të shqyrtohet.

Që nga ardhja e Muhamed bin Salmanit në postin e princit të kurorës, autoritetet saudite kanë arrestuar qindra predikues, mendimtarë, shkrimtarë, profesionistë të mediave dhe mbrojtës të të drejtave të grave dhe të tjerë.

The post Selman El-Aude flet në telefon me vajzën e tij appeared first on Rahovecnews.net.