Per nje ambient sa më tē paster 🌲☘️🌿

Sot Një inciativë e mrekullueshme e marrë nga banoret e lagjës, afer parkut te Qytetit në Rahovec, duke bere pastrimin dhe larjen e rruges “Muharrem Dina” .