Suhareka feston ditëlindjen e Kobës (VIDEO)

suhareka-feston-ditelindjen-e-kobes-(video)

Në Suharekë pati festë sot.

Një personi shumë të veçantë, dhe të dashur për qytetarët, ia bënë plot befasi me rastin e ditëlindjes së 40-të.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Merita Neziri.