Së shpejti pritet të fillojnë punimet për renovimin e stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë

se-shpejti-pritet-te-fillojne-punimet-per-renovimin-e-stadiumit-“adem-jashari”-ne-mitrovice

Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga nënkryetari Faruk Mujka, dhe drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Tafil Peci, sot janë takuar në ambientin e stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë me drejtorin e Departamentit të Sportit në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Iber Alaj, si dhe mbikëqyrësit dhe hartuesit e projektit për renovimin e këtij stadiumi.

Source