Home Ekonomia Bujqësia Menaxherët e jo punonjësit, janë problemi

Menaxherët e jo punonjësit, janë problemi

0
Menaxherët e jo punonjësit, janë problemi

Kur punonjësit largohen, gjendja morale bie dhe performanca ngec, ju me siguri keni një situatë të keqe në duart tuaja. Kur punonjësit nuk performojnë mirë, është e lehtë t’ua lini fajin atyre. Mirëpo, menaxhmenti i performancës është më i komplikuar se aq. Çfarë ndodh, p.sh., nëse problemi me performancën e punonjësve ka të bëjë më shumë me menaxhmentin se sa me punonjësit?

Source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Ku po shkon !!