50 pyetjet më të zakonshme gjatë një interviste

50-pyetjet-me-te-zakonshme-gjate-nje-interviste

Kur bëhet fjalë për procesin e intervistës, kërkimi i informacionit dhe përgatitja shpesh vendosin nëse ju e kaloni fazën e parë të procesit të rekrutimit apo jo. Një nga mënyrat më të mira për tu përgatitur për intervistë pune është duke i praktikuar të gjitha përgjigjet e pyetjeve që mund të bëhen në një intervistë. Për t’ju ndihmuar, Rahovec Newse ka përgatitur një listë me disa nga pyetjet…

Source