Plagosët një person në Istog

plagoset-nje-person-ne-istog

Është plagosur një person në Istog.

Policia në raportin 24 orësh njofton se nga Qendra e Mjekësisë Familjare në Istog është pranuar informata se një person mashkull kosovar ka kërkuar tretman mjekësor pasi që ishte i therur më një mjet të fortë.

I dyshuari është identifikuar nga dëshmitarët dhe njësitë policore janë në kërkim të tij.

“Nga Qendra e Mjekësisë Familjare në Istog është pranuar informata se një person mashkull kosovar ka kërkuar tretman mjekësor pasi që ishte i therur më një mjet të fortë. I dyshuari është identifikuar nga dëshmitarët dhe njësitë policore janë në kërkim të tij. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe me urdhër të prokurorit hapet rasti lartëcekur”. /