Për nder të 12 majit, “Javën e Dëshmorëve” në Rahovec

Portalin tonë e nderon me portrete të heronjëve, piktori i ri rahovecas, Burim Durguti.

Piktori i ri rahovecas, Burim Durguti, i cili pos tjerash është edhe portretist i përkryer, e ka nderuar portalin tonë RahovecNews me portrete të heronjëve dhe luftëtarëve të lirisë, decidivishf në ditën e 12 majit “ Javën e Dëshmorëve” në komunën e Rahovecit. Stafi i portalit RahovecNews e falëmnderon piktorin Burim Durgutin për bashkëpunim duke i dëshiruar shëndet të mirë, suksese dhe gëzime familjare, ndërkaq për opinionin e gjërë apostrofijmë se piktori në facebook është me adresën Piktura dhe Portrete me Porosi.Lavdi e përjetshme dëshmorëve dhe martirëve të lirisë!