Pamje e jashtëzakonshme, Kosovës i shtohet një liqe në Kaçanik

pamje-e-jashtezakonshme,-kosoves-i-shtohet-nje-liqe-ne-kacanik

Një liqe i është shtuar Republikës së Kosovës.

Bëhet fjalë për liqenin e Jezerit i cili gjendet në Kaçanik, konkretisht mes fshatit Strazhë dhe Ivajë.

Më poshtë, disa foto të reliazuara nga Visar Loku.

Pamje:

The post Pamje e jashtëzakonshme, Kosovës i shtohet një liqe në Kaçanik appeared first on Rahovec News.