9 këshilla nga miliarderi Elon Musk

9-keshilla-nga-miliarderi-elon-musk

Elon Musk është një nga inxhinierët dhe sipërmarrësit më të shkëlqyer, aktualisht, në botë. BusinessMag ka përmbledhur disa nga shprehjet që na japin një ide për botën e tij të brendshme . Qëndrueshmëria është çelësi “Kur diçka është shumë e rëndësishme, ti e realizon atë edhe nëse të gjitha gjërat nuk janë në favorin tënd” E gjitha varet nga mënyra se si përcaktoni prioritetet tuaja në jetë.

Source