5 shenja se jeni një maniak i punës

5-shenja-se-jeni-nje-maniak-i-punes

Fjala workaholic (maniak i punës) është mjaft e përhapur, por fenomeni i vërtetë mund të pengojë marrëdhëniet ndër-personale, si dhe të ndikojë në shëndetin mendor dhe fizik. Rahovec Newse ju sjell më poshtë pesë shenjat se vërtet jeni një maniak i punës: Një person workaholic ndihet i shqetësuar dhe në ankth kur nuk punon.Për një person workaholic, puna është përparësi. Ka pak gjasa ta kalojnë…

Source