Vidhen stoli ari e para të gatshme në një shtëpi në Podujevë

vidhen-stoli-ari-e-para-te-gatshme-ne-nje-shtepi-ne-podujeve

Një person ka raportuar se persona të dyshuar (të panjohur) kanë hapur me forcë derën e shtëpisë së tij prej ku kanë vjedhur stoli ari dhe para të gatshme.

Rasti ka ndodhur në Podujevë dhe tashmë po hetohet nga njësitet policore