Golfi lejohet të rifillojë në Angli

Kurset e golfit në Angli po përgatiten të rihapen nga e mërkura, pas fjalimit të kryeministrit Boris Johnson drejtuar vendit.

Sipas udhëzimeve të reja. lojtarët do të lejohen të luajnë – vetë ose me një anëtar të familjes së tyre.

Nuk ka asnjë ndryshim në pozicionin aktual në Irlandën Veriore, Skocinë dhe Uellsin dhe kështu kurset e golfit në këto vende duhet të qëndrojnë të mbyllura tani për tani, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

“Klubet e golfit dhe lojtarët e golfit e kanë vëzhguar bllokimin shumë mirë dhe duhet ta mbajnë atë lart dhe të veprojnë me përgjegjësi ndërsa lojërat fillojnë,” thuhet në një deklaratë të Unionit të Golfit në Angli.