​Ardian Gjini tregon nëse qeveria e re do të rikthejë taksën ndaj Serbisë

​ardian-gjini-tregon-nese-qeveria-e-re-do-te-riktheje-taksen-ndaj-serbise

Ai në emisionin Debat Plus në TV Dukagjini ka thënë se taksa është e pakthyeshme dhe se ‘do të binin si palaço’ nëse do të ndodhte një gjë e tillë.

Edhe nënkryetari tjetër i AAK-së Muharrem Nitaj ka thënë se çështja e taksës është kapitull i mbyllur.

“Shteti nuk është organizatë joqeveritare. Taksa është kapitull i mbyllur”, është shprehur ai.