Të ngacmon shefi? Tri këshilla

te-ngacmon-shefi?-tri-keshilla

Për psikologet, ne një rast te tillë, dallohen tre tipe skenarësh, dhe ne përputhje me to, ata japin dhe nga një këshillë. 1. Shefi te ngacmon, ndërsa ti je gati të lesh punën dhe hakmerresh. Në një situatë të tillë, mos harro faktin se ti mund ta hedhësh atë në gjyq për ngacmim seksual, dhe fundja, bashkë me largimin tënd nga puna le të vuajë edhe ai nëpër gjykata. Por kujdes…

Source