Si t’i menaxhoni situatat stresuese në vendin e punës?

si-t’i-menaxhoni-situatat-stresuese-ne-vendin-e-punes?

Stresi në mjedisin e punës ndikon si në shëndetin tuaj mendor ashtu edhe në atë fizik. Më poshtë do të njiheni me 5 situata apo me 5 faktorë që mund t’ju krijojnë stres dhe me mënyrën më të mirë për t’i përballuar ato. Mbingarkesa Për të përballuar mbingarkesën në punë dhe njëkohësisht edhe stresin me të cilin ajo shoqërohet është që t’i ndani detyrat tuaja sipas prioriteteve.

Source