Puna më e rëndësishme e një shefi

puna-me-e-rendesishme-e-nje-shefi

Stilet e udhëheqjes vijnë në të gjitha format dhe madhësitë, dhe përfundimi i punës, çfarëdo qoftë ajo punë duket të jetë fokusi i shumicës së udhëheqësve. Por cila është puna më e rëndësishme e një udhëheqësi? Cili duhet të jetë qëllimi i vërtetë? Pas më shumë se dy dekadave në pozita udhëheqëse, unë kam kuptuar këto gjëra: Ata ofrojnë inspirim Siç tha John Quincy Adams…

Source