Karakteristikat e një lideri të suksesshëm

karakteristikat-e-nje-lideri-te-suksesshem

Sekretet e një udhëheqjeje të suksesshme janë ato që ndajnë sot liderët e mëdhenj nga ata të mesëm. Stili i lidershipit mësohet prej këshilltarëve, mësohet në seminare si edhe ekziston si pjesë e aftësive udhëheqëse personale të njeriut. Tipari i parë dhe më i rëndësishëm i një lideri është vendimi për tu bërë lider. Në një kohë të caktuar, liderët vendosin se ata duan të drejtojnë grupin në…

Source