AUV-i gjatë pandemisë ka konfiskuar 90 mijë kilogram produkte ushqimore

auv-i-gjate-pandemise-ka-konfiskuar-90-mije-kilogram-produkte-ushqimore

Agjencia Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) që nga përhapja e Coronavirusit është mobilizuar që ta ruajë sigurinë ushqimore duke shtuar numrin e inspektimeve në gjithë vendin, ka thënë në një intervistë për Rahovec Newse, Lamir Thaci, zëdhënës në këtë institucion. Ai më tje ka sqaruar se asistuar në rastet e iniciuara nga Prokuroria dhe Policia për lokacionet e dyshimta të prodhimit dhe përpunimit…

Source