Si të bëhesh milioner para moshës 30 vjeç?

si-te-behesh-milioner-para-moshes-30-vjec?

Si të bëhesh milioner është një temë tabu. Të thuash që mund të bëhesh i tillë pa arritur të 30-at duket fantazi. Nuk duhet të jetë tabu, përkundrazi mund të bëhet realitet. Në moshën 21-vjeçare, braktisa universitetin pa asnjë lek në xhep dhe me borxhe, dhe kur mbusha 30 vjeç, isha tashmë milioner. Ja cilat janë 10 hapat që të garantojnë se mund të bëhesh edhe ti milioner kur të arrish të 30-at:

Source