Home Ekonomia Bujqësia Sfida e rimëkëmbjes ekonomike pas pandemisë

Sfida e rimëkëmbjes ekonomike pas pandemisë

0
Sfida e rimëkëmbjes ekonomike pas pandemisë

Rimëkëmbja ekonomike pas përfundimit të pandemisë së shkaktuar nga koronavirusi, do të jetë sfidë për Kosovën, kur merren parasysh dëmet e paraqitura në nivel lokal dhe global, thonë ekspertë për çështje ekonomike. Shumica e bizneseve në Kosovë, gati në të gjithë sektorët, kanë raportuar vlera të mëdha të humbjeve financiare dhe zvogëlim të kapaciteteve prodhuese, nga masat e marra nga qeveria më…

Source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Ku po shkon !!