Stoltenberg: Sot shënojmë 75 vjet pasi armët ranë në heshtje në Europë (Video)

stoltenberg:-sot-shenojme-75-vjet-pasi-armet-rane-ne-heshtje-ne-europe-(video)

Liderët në gjithë Europën janë duke shënuar 75-vjetorin e Ditës e Çlirimit të Europës.

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, përmes një video-mesazhi ka thënë që sot kujtohen ata që sakrifikuan për çlirimin tonë.

“Sot shënojmë 75 vjet pasi armët ranë në heshtje në Europë. Dhe rrugët mbusheshin me brohoritje. Ne i kujtojmë të gjithë ata që sakrifikuan për çlirimin tonë dhe i falënderojmë forcat e armatosura që vazhdojnë të na mbajnë të sigurt”.

“Në botën e paparashikueshme që po jetojmë sot. NATO u tërhoq nga rrënojat e luftës, të ndërtuara mbi lidhjen e pathyeshme midis Evropës dhe Amerikës së Veriut”.

 

 

 

The post Stoltenberg: Sot shënojmë 75 vjet pasi armët ranë në heshtje në Europë (Video) appeared first on Rahovecnews.net.