Facebook dhe Google ndryshojnë taktikë, punonjësit mund të punojnë nga shtëpia deri në fund të vitit

facebook-dhe-google-ndryshojne-taktike,-punonjesit-mund-te-punojne-nga-shtepia-deri-ne-fund-te-vitit

Facebook dhe Google kanë vendosur të lejojnë punëtorët që janë në gjendje të punojnë në distancë deri në fund të vitit. Facebook ishte ndër firmat e para të teknologjisë që u kërkoi punonjësve të saj të fillojnë të punojnë nga shtëpia. Ai u dha punonjësve 1 000 dollarë (807 £) shpërblim për punën e tyre […]

The post Facebook dhe Google ndryshojnë taktikë, punonjësit mund të punojnë nga shtëpia deri në fund të vitit appeared first on Rahovecnews.