Dy shenjat e horoskopit që nuk rrinë dot pa seks

dy-shenjat-e-horoskopit-qe-nuk-rrine-dot-pa-seks
Astrologët thonë se shenjat që vijojnë si më
poshtë janë shenjat më të papërmbajtshme në seks.

Ja për cilat shenja bëhet fjalë:

Binjakët

Binjakët e paqëndrueshëm dëshirojnë të
“kërcejnë” nga njëra lule te tjetra, sapo të vërejnë që partneri nuk i plotëson
nevojat e tyre të mëdha. Pa seks bëhen të tërbuar dhe shumë të shpërqendruar.

Akrepi

Keni dëgjuar shprehjen “i pangopshëm/e
pangopshme”? E po ai është i krijuar bash për këtë epitet. Akrepi mund të humbë
vetëkontrollin kur është i pakënaqur, mirëpo nëse nuk ka pasur seks një kohë të
gjatë, bëhet “i tërbuar”. Nuk përjashtohet mundësia që gjatë kohës së mungesës
seksuale të kërkojë shërbime të prostitutave.

The post Dy shenjat e horoskopit që nuk rrinë dot pa seks appeared first on RahovecNews.