Cramon për liberalizmin e vizave: Nuk ka vullnet politik brenda BE-së

cramon-per-liberalizmin-e-vizave:-nuk-ka-vullnet-politik-brenda-be-se

“Nuk është që i mbetet dy presidenteve të dy vendeve se si të gjejnë një zgjidhje, pasi kjo marrëveshje duhet të ratifikohet nga parlamentet e të dyja vendeve dhe të jetë e pranueshme nga të gjithë”, tha ajo.

Kurse, sa i përket liberalizimit të vizave, ajo në një intervistë për RTK, ka thënë se përveç shumë pengesave të mëdha, shihet se nuk ka vullnet politik as brenda BE-së.

Von-Cramon ka shtuar se Kosovës duhet të flet me një zë në politikën e jashtme.