7 zakonet e këqija që njerëzit e suksesshëm s’i kanë

7-zakonet-e-keqija-qe-njerezit-e-suksesshem-s’i-kane

Mund të jenë 1 për qind e popullsisë dhe kanë këtë të përbashkët: Ata nuk e kalojnë kohën kurrë duke bërë këto gjëra. Çfarë bën ky 1-përqindësh me kohën në krahasim me 99-përqindëshin? Përgjigjja vjen nga Andrew Ferebee, sipërmarrës, trajner me performancë të lartë, pas intervistimit të më shumë se 400 ekspertëve. Këtu janë shtatë gjërat që ky 1 për qind nuk bëjnë.

Source