Gabimet që “vrasin” shpirtin e skuadrës

gabimet-qe-“vrasin”-shpirtin-e-skuadres

Të shumta janë kompanitë që thonë se punonjësit e tyre punojnë në skuadër, edhe pse një gjë e tillë nuk është fare e vërtetë. Edhe pse punonjësve të ndryshëm mund t’i caktohet pjesëmarrja në të njëjtin projekt, ata marrin përsipër të realizojnë vetëm detyrën e tyre dhe nuk e ndjejnë fare veten si pjesë e një skuadre në të cilën duhet të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin. Konfliktet rriten vazhdimisht.

Source