5 strategji marketingu për startupe

5-strategji-marketingu-per-startupe

Marketingu është thelbësor për të gjitha bizneset, po akoma dhe më i rëndësishëm për startup-et. Nëse njerëzit nuk e njohin startup-in tuaj dhe produktet që ai ofron, ata ndoshta nuk do t’i blejnë produktet apo shërbimet tuaja. Konsiderojini këto pesë strategji për të promovuar biznesin tuaj dhe për të gjeneruar më shumë shitje. 1. Dërgo email-e Email marketing është një strategji e rëndësishme…

Source