Ministria e Financave reagon ndaj keqpërdoruesve potencial

ministria-e-financave-reagon-ndaj-keqperdoruesve-potencial

Ministria e Financave dhe Transfereve, reagoi ndaj kepërdoruesve potencial me qëllim vetëdijësimin dhe informimin e opinionit për implementimin e masës 1.3 të Pakos emergjente dhe përmban informata të rëndësisë së veçantë. Minsitria prezantoi masa 1.3 e cila synon mbështetjen e ndërmarrjeve vendore, përfshirë këtu edhe OJQ-të dhe të vetë-punësuarit , ku përmes kësaj mase…

Source