Buffett humbi 50 miliardë, por është optimist për të ardhmen e ekonomisë

buffett-humbi-50-miliarde,-por-eshte-optimist-per-te-ardhmen-e-ekonomise

Koronavirusi po varfëron edhe pasanikët e botës. Investitori miliarder, Warren Buffett, shefi i Berkshire Hathaway, foli për koronavirusin dhe perspektivën ekonomike dhe u përgjigj të shtunën e kaluar pyetjeve të investitorëve në mbledhjen e parë virtuale të aksionerëve të kompanisë. Takimi vjetor i konglomeratit, i njohur si “Woodstock” për kapitalistët, është zakonisht një Meka për investitorët.

Source